محصولات ما

قزل آلا شکم پر

395,000 تومان برای هر کیلوگرم

دسته:
اطلاعات بیشتر

فیله سوخاری ماهی

603,000 تومان برای هر کیلوگرم

دسته:
اطلاعات بیشتر

شیر قلاب

800,000 تومان برای هر کیلوگرم

دسته:
اطلاعات بیشتر

قباد

450,000 تومان برای هر کیلوگرم

شهرت ماهی قباد به حجم فراوان گوشت و تیغ کمشان است. ماهی قباد را به دلیل شباهتی که به شیرماهی دارد، بچه‌شیر هم می‌نامند. ماهی قباد نیز منبع امگا3 و پروتئین است اما وجه شاخص و متمایز کننده‌ی آن مقدار بالای ویتامین ب12 است. ب12 نقش مهمی در خون‌سازی، استخوان‌سازی و نیز بهبود عملکرد دستگاه گوارش دارد.

اطلاعات بیشتر

سرخو اصلی

650,000 تومان برای هر کیلوگرم

دسته:
اطلاعات بیشتر

چنگو دم زرد

400,000 تومان برای هر کیلوگرم

بهترین روش های طبخ ماهی چنگو دم زرد به صورت زیر است:

  • ماهی سرخ شده: ماهی سرخ شده همراه با سبزی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی به شمار می‌رود. بهتر است این ماهی را همراه با سیر و پیاز رنده شده و سبزیجات معطر سرخ کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
  • ماهی کبابی: این ماهی در صورتی که روی ذغال پخته شود طعم فوق العاده ای خواهد داشت. برای تهیه ماهی کبابی جنوب کافی است آبلیموی تازه، نمک، فلفل، پیاز رنده شده و روغن مایع را مخلوط کنید و ماهی را در این مایه بخوابانید. پس از یک ساعت می توانید آن را کباب کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
  • قلیه ماهی: استفاده از این ماهی برای قلیه به اندازه سرخ کردن و کباب کردن آن رایج نیست. با این حال تهیه آن به صورت قلیه هم بسیار لذیذ است. برای تهیه قلیه ماهی از سبزیجاتی همچون گشنیز، پیاز، تمر هندی و ادویه استفاده می‌شود. این غذا تند و خوشمزه است و شما را مجذوب خود خواهد کرد.
دسته:
اطلاعات بیشتر

شعری

600,000 تومان برای هر کیلوگرم

دسته:
اطلاعات بیشتر

حلوا سیاه

850,000 تومان برای هر کیلوگرم

دسته:
اطلاعات بیشتر

جش

500,000 تومان برای هر کیلوگرم

 

  ماهی جش برای سرخ کردن مناسب است. زیرا گوشت آن لایه لایه است که سبب می گردد تا فرم خود را در تابه از دست ندهد و انسجام خود را حفظ نماید.

 در هنگام سرخ کردن آن ، روغن موجود در بافت خود را آزاد می کند. این روغن  نه تنها مضر نیست بلکه کمک می کند تا شما از میزان روغن کمتری در زمان طبخ استفاده نمایید.

شهرت ماهی جش به گوشت غنی ، متراکم و تیغ های کم است که به راحتی قابل جداسازی از گوشت است.  این ویژگی باعث می شود تا پس از سرخ کردن آن به راحتی مصرف شود.

دسته:
اطلاعات بیشتر

محصولات پرفروش

300,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها
280,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها
650,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها

ماهی

شعری

600,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها

ماهی

سالمون

420,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها
850,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها

ماهی

بچه شیر

650,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها
850,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها

ماهی

برتام

500,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها

آماده طبخ

قزل آلا شکم پر

395,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها

ماهی

کفشک

650,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها
603,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها

ماهی

شیر قلاب

800,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها

آماده طبخ

قزل آلا سرخی

675,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها

ماهی

جش

500,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها
550,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها
400,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها

ماهی

قباد

450,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها
650,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها

ماهی

کخو

650,000 تومان برای هر کیلوگرم
انتخاب گزینه ها