پولک ماهی در خصوص تازگی و کیفیت بالای منابع غذاهای دریایی به خود می بالد. ما اعتقاد داریم که مواد غذایی تازه، طعم، مزه غذا و سرویس دهی مناسب می تواند موجبات افزایش سطح سلامت افراد را فراهم سازد.
شهرت ماهی قباد به حجم فراوان گوشت و تیغ کمشان است. ماهی قباد را به دلیل شباهتی که به شیرماهی دارد، بچهشیر هم مینامند. ماهی قباد نیز منبع امگا3 و پروتئین است اما وجه شاخص و متمایز کنندهی آن مقدار بالای ویتامین ب12 است. ب12 نقش مهمی در خونسازی، استخوانسازی و نیز بهبود عملکرد دستگاه گوارش دارد.
بهترین روش های طبخ ماهی چنگو دم زرد به صورت زیر است:
ماهی سرخ شده: ماهی سرخ شده همراه با سبزی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی به شمار میرود. بهتر است این ماهی را همراه با سیر و پیاز رنده شده و سبزیجات معطر سرخ کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
ماهی کبابی: این ماهی در صورتی که روی ذغال پخته شود طعم فوق العاده ای خواهد داشت. برای تهیه ماهی کبابی جنوب کافی است آبلیموی تازه، نمک، فلفل، پیاز رنده شده و روغن مایع را مخلوط کنید و ماهی را در این مایه بخوابانید. پس از یک ساعت می توانید آن را کباب کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
قلیه ماهی: استفاده از این ماهی برای قلیه به اندازه سرخ کردن و کباب کردن آن رایج نیست. با این حال تهیه آن به صورت قلیه هم بسیار لذیذ است. برای تهیه قلیه ماهی از سبزیجاتی همچون گشنیز، پیاز، تمر هندی و ادویه استفاده میشود. این غذا تند و خوشمزه است و شما را مجذوب خود خواهد کرد.
ماهی جش برای سرخ کردن مناسب است. زیرا گوشت آن لایه لایه است که سبب می گردد تا فرم خود را در تابه از دست ندهد و انسجام خود را حفظ نماید.
در هنگام سرخ کردن آن ، روغن موجود در بافت خود را آزاد می کند. این روغن نه تنها مضر نیست بلکه کمک می کند تا شما از میزان روغن کمتری در زمان طبخ استفاده نمایید.
شهرت ماهی جش به گوشت غنی ، متراکم و تیغ های کم است که به راحتی قابل جداسازی از گوشت است. این ویژگی باعث می شود تا پس از سرخ کردن آن به راحتی مصرف شود.