پولک ماهی در خصوص تازگی و کیفیت بالای منابع غذاهای دریایی به خود می بالد. ما اعتقاد داریم که مواد غذایی تازه، طعم، مزه غذا و سرویس دهی مناسب می تواند موجبات افزایش سطح سلامت افراد را فراهم سازد.
بهترین روش های طبخ ماهی چنگو دم زرد به صورت زیر است:
ماهی سرخ شده: ماهی سرخ شده همراه با سبزی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی به شمار میرود. بهتر است این ماهی را همراه با سیر و پیاز رنده شده و سبزیجات معطر سرخ کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
ماهی کبابی: این ماهی در صورتی که روی ذغال پخته شود طعم فوق العاده ای خواهد داشت. برای تهیه ماهی کبابی جنوب کافی است آبلیموی تازه، نمک، فلفل، پیاز رنده شده و روغن مایع را مخلوط کنید و ماهی را در این مایه بخوابانید. پس از یک ساعت می توانید آن را کباب کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
قلیه ماهی: استفاده از این ماهی برای قلیه به اندازه سرخ کردن و کباب کردن آن رایج نیست. با این حال تهیه آن به صورت قلیه هم بسیار لذیذ است. برای تهیه قلیه ماهی از سبزیجاتی همچون گشنیز، پیاز، تمر هندی و ادویه استفاده میشود. این غذا تند و خوشمزه است و شما را مجذوب خود خواهد کرد.